Idrettslaget Express ønsker en riktig god sommer til våre gode utøvere, trenere, frivillige, besteforeldre og støttespillere for alle bidrag så langt i 2022. Endelig en vår uten smittevernregler å forholde seg til! Alle våre arrangement har gått uten avlysninger.

Anlegg

Vår nye kunstgressbane, RSA Bil Arena er allerede blitt ett år og den har gitt oss stor glede, en fantastisk bane med gode spilleforhold. På grunn av tilstanden på øvrige kunstgressbaner har også Jerv senior, senior B, G19 og G16 og Amazon Elite benyttet banen.I sommer rehabiliteres kunstgressbanene på Levermyr og Landvik som gjør noe med den pressede kunstgresskapasiteten i kommunen. Vi ønsker også å gjøre tiltak for å ytterligere forbedre denne kapasiteten, helt konkret vil vi utvikle gressløkken øst for klubbhuset, men dette sett i sammenheng med rehabilitering av friidrettsanlegget og utvikling av øvrig stadionområde.
Det har blitt utført Geotekniske grunnundersøkelser både på Moy Moner og Fevik Stadion og hva gjelder fotballbanen på Moy Moner så er Norgesgruppen nå ferdige med sitt reguleringsplanarbeid og har sendt dette til kommunal behandling, som forhåpentligvis blir i slutten av august. Vi håper dette går veien så vi kan utvikle stadion slik vi ønsker.

Årsmøte

Årsmøtet vårt ble holdt mandag 14. mars på klubbhuset, i dette årsmøtet fikk vi to nye æresmedlemmer i idrettslaget vårt, to mennesker som har bidratt langt ut over det vi kan forvente.
Vi takker igjen Else Sætra og Jon Ove Heen for den fantastiske innsatsen dere har lagt ned i flere tiår! Og velkommen som æresmedlemmer i Idrettslaget vårt.
På årsmøtet fikk vi også knyttet Fevik til klubbnavnet vårt, vi heter nå Idrettslaget Express Fevik.
Vi gjorde noen strukturelle endringer i styresammensetning og inndeling av avdelinger, grupper og utvalg.

Fevikmessa

Fevikmessa ble i år flyttet til 30. april, etter å ha blitt arrangert 1. mai i en lengre periode. Vi ønsket å flytte Fevikmessa til nærmeste lørdag til 1. mai som ikke kolliderer med båtmessa i Grimstad. Grunnen til at vi ønsket å flytte møtet er fordi vi ønsker å arrangere kveldsarrangement når scene og telt-riggen allerede er på plass.
Fevikmessa hadde i tillegg ønske om å kunne være ett inkluderende arrangement og gjorde flere tiltak for å sikre at det skulle være nok gratis aktiviteter for barna på dagarrangementet og det å slå seg sammen med Barneidrettsdagen gav mange idrettsaktiviteter som barna kunne prøve, helt uten kostnad ut over inngangsbilletten. Med som underholdere på dagarrangementet hadde vi blant annet barnekor fra Fevik, Jorunn Stiansen, Oppfinneren Erik Alfred. På kveldsarrangementet spilte The Dogs, Johnny B og DJarle. Det ble en strålende dag på Fevik med mange smilende barn og voksne.
Vi gleder oss til å arrangere Fevikmessa 6. mai 2022!

Aktivitet

Avdelingene våre har endelig også fått gjennomført sine aktiviteter som planlagt;

  • Friidrettsavdelingen har arrangert Fevik halvmaraton og flere løpestevner
  • Håndballavdelingen har arrangert turneringshelger for de minste, spilt kamper og deltatt på turneringer.
  • Fotballavdelingen er i gang med første ordinære sesong siden 2019, fikk møte lillebror FK Jerv(2 år yngre enn IL Express Fevik) i 1. runde i Norgesmesterskapet(to år på rad til 1. runde, kanskje vi kan nå 2. runde i 2023?)
  • Turnavdelingen har ansatt Emma Bakke Hågensen som Hovedtrener og har fått arrangere ordinær sommeravslutning
  • Allidrettsavdelingen har holdt treninger på skøytebane, hoppbakke, sykkelbanen, ute, i badeanlegg og inne i Fevikhallen.
  • Orienteringsavdelingen har endelig fått sin årlige vårtur til Danmark, legger til rette for turorientering og er i gang med å utvikle nye kart

Aktiviteten i trimgruppe, seniorgruppa, Fevikklubben og andre grupper og utvalg har også vært god denne våren!

Vi har denne våren også fått nye hjemmesider.

Tiden fremover

Nå gleder vi oss til sommerferie, og til å kunne få starte opp med aktivitet igjen til høsten. Det nyeste tiltaket vårt er at vi starter opp med idrettsfritidsordning. Mandag-torsdag gjennom hele skoleåret vil barn i 2.-5. klasse ha mulighet til å delta på vår idrettsfritidsordning.  Til å administrere Idrettsfritidsordningen har vi ansatt Eirik Husebye Sannæs. Eirik kommer også til å ha ansvar for aktivitet i allidrettsavdelingen og gjøre en del administrasjon i klubben.
Vi ønsker Eirik hjertelig velkommen og gleder oss til han kommer i gang fra 1. august.

Informasjon og påmelding til idrettsfritidsordningen finner dere her:
IDRETTSFRITIDSORDNING

Vi planlegger å arrangere følgende arrangementer denne høsten:
14. august: Løpestevne Friidrett
20. august: Fevikdagen – BILLETTER HER
4. september: Tysåsen Rundt
9. oktober: Løpestevne Friidrett
6. november: Fevikmarsjen

I tillegg kommer det mange kamper og turneringer for voksne og barn i alle våre idretter.

Takk igjen for at dere er med å bidra til all den gode aktiviteten vår.