Av 22 påmeldte lag i G13 gikk Express helt til topps i A-sluttspillet i Dyreparken cup i helgen. De vant sin innledende pulje, og vant mot Trauma i kvartfinalen søndag. Deretter møtte de Våg i semifinalen, en triller av en semifinale som Express til slutt vant 8-7 etter sudden death. I finalen slo de Sola 8-7, og gikk seirende ut av hele cupen.
Med på laget: Sindre Aasen, Niklas Tallaksen, Sølve Sødal, Sebastian Lode Engen, Kasper Lode Engen, Jonas Gjerstad, Felix van den Beld, Torjus Øverland, Gabriel Schultz, Jonatan Sangvik, Isac Pedersen Helstrøm og Nicolas Hoppe.

I J15-klassen kom Express-jentene til B-sluttspillet og vant alle sine kamper søndag. Først ble Kolstad slått i ¼ finalen 14-5, i seminfinalen ble Brodd håndballklubb beseiret med sifrene 8-5. I finalen ble det seier over Fløy 13-9.
Med på laget: Aurora Haukeland, Camilla Krogelien, Cecilia Chipont, Cenline From Lillestø, Emma Linnea Davidsen, Julie Gjerstad, Julie Nærdal Hansen, Line Toft Lorentzen, Maren Ribe Gauslå, Maria Laukvik, Sunniva Sandberg, Thea Dahle, Tilde Gunleifsen og Zaina Radwan.

Hilsen trenere for G13 Anne Gjerstad og Ingvild van den Beld, og trenere for J15 Christian Gjerstad og Harald Sunde.