Det er en glede å informere om at Steinar Berås og Tobias Olsvik blir trenere for vårt A-lag i fotball.
Steinar og Tobias har vært bærebjelker i laget de siste 4-5 sesongene og når Erik Krokvik nå vender tilbake til spennende oppgaver i FK Jerv er det nå de to godguttene som overtar stafettpinnen.

Vi vet godt hva de representerer som fotballspillere. Men det er hva de representerer som mennesker som gjør at vi har så stor tro på at de vil klare seg godt som trenere. Steinar og Tobias kommer til å dele treneransvaret og vil sammen være hovedtrenere.  Med seg på laget får de Frode Ruberg Kristiansen som fysisk trener, August Gundersen som fysioterapeut og Rune Berås vil fortsette sin utrettelige innsats som materialforvalter.

Vi kan allerede nå begynne glede oss til kommende sesong hvor laget starter sesongoppkjøringen med å delta på vår egen Express Vintercup i samarbeid med Portal Sport som arrangeres januar-mars 2023.

«Det er godt å allerede ha neste sesongs viktigste signeringer på plass (Rune den viktigste) når vi knapt er ferdige med 2022»  sier en smørblid Magne Aslaksen.

Vi har hatt god nytte av samarbeidet vi gjennom sesongen har hatt med FK Jerv der vi har fått nytte av kompetansen til Erik Krokvik.
Vi kommer til å takke av «Krok» på verdig måte og er veldig glade for at utviklingssamarbeidet også fortsetter i årene som kommer. Les mer om dette i egen sak på Jerv sin hjemmeside.