Der bliver mange løbere i morgen, kom derfor gerne i god tid. Startpenge betales gerne med VIPS ved afhentning af startnummer før start. 5 km-ruten er den samme som i 2022. Det betyder at man starter med 3,6 omgange på stadion før man løber ud af stadion og mod Grimstad. Halvvejs ved indkørslen til Strand hotel drejer man skarpt til venstre og løber ned til promenaden. Denne følges rundt om havnen og så op ad Ole Pedersens vei. Derefter til venstre på Fløddaveien og så til højre ad Skoleveien, derefter ned til stadion ad Skoleveien og henad Skudeveien. Man drejer så til venstre og ind mod speakertårnet. Ved speakertårnet holder man til venstre på løbebanen og løber 400 m til mål. Se gerne denne Garmin rute. Halvmaratonruten er uforandret og begynder med 2,5 omgange på stadion og slutter på samme måde som 5 km med en omgang på stadion. 5 km og halvmaraton starter begge klokken 1300. Børneløbet start 1240 og børnene løber en omgang på stadion. Alle får medalje.  Velkommen!