BLI MED PÅ OBOS-CAMP I SOMMERFERIEN 2023!

IL Express har gleden av å invitere til OBOS-Camp i sommerferien for jenter og gutter i aldersgruppen 2009-2014 (9-14 år).

Instruktører på campen er Arve Seland og Rune Norgaard, i tillegg til andre Express trenere og spillere fra A laget vårt.

Hva er OBOS Camp?

OBOS-Camp er en helt ny nasjonal fotballcamp hvor utvikling, mestring og fotballglede står i fokus. Campene er preget av innhold med høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører, og mye aktivitet. OBOS-Camp skal være en arena for spillere som ønsker å utvikle både sportslige og mentale ferdigheter, samt egen evne til å samhandle med andre.

Det stilles ingen krav til sportslig nivå for deltakelse på OBOS-Camp. Det forventes at spillerne er motiverte, samt har en vilje og et ønske om å lære. OBOS-Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å ta ytterligere steg, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

MELD DEG PÅ HER!

Praktisk informasjon:

Tidspunkt: Mandag 26. og tirsdag 27 juni kl 10:00 – 15:00.

Hvor: Fevik Stadion

Pris: Kr 600,-. Inkluderer lunsj, ball og t-skjorte.

Det er satt et max antall på 100 deltakere, så førstemann til mølla gjelder.