Norsk Tipping har nominert Harald Olaf Sunde til Årets Grasrottrener i region Sør-Vest.

Harald står virkelig på for laget og er en svært god kandidat for Årets Grasrottrener i håndball. Han setter av mye tid til laget. Det være seg treninger, cup i inn- og utland og analysearbeid. Han har et profesjonelt og respektfullt forhold til håndballjentene, og ga dem følelsen av å virkelig være «der oppe» allerede fra første start. Troa på dem har vært med hele tida, og han ser og utvikler de ulike potensialene jentene har. Harald har vært (utrolig!) dyktig på å skape et lag der alle har fått like muligheter til utvikling, og aldri at noen står i skyggen av andre. Den ene spilleren etter den andre bytter på å skinne. Det er kanskje det han er best på – med tanke på å beholde spillere over den vanlige «alders kneika», der mange faller av sporten, og selvsagt også på å utdanne fremtidens håndballspillere. Jentene kaller han kong Harald!

Harald sier:

Først av alt tusen takk for en voldsom fin nominasjons begrunnelse, for det andre og kanskje viktigste – her er det penger å hente til klubben, kr 10 000,- hvis en blir regionsvinner og 20 000,- til om man vinner hele»dritten». Det trigger jo mitt konkurranse instinkt, så her får vi bare hive oss på stemmeknappen når den åpner 12.mars. Igjen, tusen takk. HEIA EXPRESS

Vi sier gratulerer til Harald Sunde og håper alle går inn å stemmer på vår trener.  Dere kan lese mer her: Harald Sunde

Gå inn å stem her: Stem her