Fra 01.08.2024 får vi en ny avdeling i Idrettslaget Express Fevik. Grimstad kampsport har tidligere vært utleier på vårt lokal i Expresshallen. Nå blir de en del av vårt idrettslag og bytter navn til Idrettslaget Express Fevik Taekwondo.

Idrettslaget Express Fevik Taekwondo vil fortsette å ha sine treninger i samme lokal.

Treningstider (Obs endringer kan forekomme):

Tirsdag:

  • Barn (3.-7. kl): 18-19 
  • Nybegynner (7. kl): 19-20 
  • Videregående (7. kl): 20-21 

Torsdag:

  • Barn (3.-7. kl): 18-19 
  • Nybegynner/videregående (7. kl): 19-20:30 

Kommentar fra Taekwondo:

Grimstad kampsport etablerte seg på Fevik høsten 2023 og har på kort tid økt i antall medlemmer og fått på plass gode fasiliteter for trening. Vi føler oss hjemme på Fevik og det er veldig hyggelig for oss å kunne bli en del av IL Express. IL Express er selve hjertet av idretten på Fevik og er en solid og veldrevet forening med mange dyktige mennesker.

Vi har sett til andre taekwondoklubber vi samarbeider med, og sett hvordan kampsport kan være med å øke bredden i et idrettslag. Taekwondo gir en allsidig trening av styrke, balanse, koordinasjon og smidighet. Taekwondo er Koreansk kampsport som passer for alle aldere. Vi har per dags dato medlemmer fra 8 år til 55 år, fordelt på tre partier. Vi trener spark, slag, mønster, selvforsvar og kamp. Som en test av din personlige utvikling, og tillært pensum har vi graderinger to ganger i året, der medlemmene får prøv å oppnå en ny beltegrad.

Å være en del av Idrettslaget Express Fevik gir oss muligheten til å vokse som klubb, slik at vi kan fortsette å tilby en spennende idrett for barn, unge og voksne på Fevik. Vi gleder oss stort til å bli en del av Express familien og vil får nå være IL Express Fevik Taekwondo.

Kunne du tenke å drive på med Taekwondo? Da kan du ta kontakt allerede nå!

Kontaktinfo:

Willy Utskot

Tlf: 953 07 772

E-post: willyutskot@gmail.com 

Kine Rannekleiv

Tlf: 45633190

E-post: kine.rannekleiv@gmail.com

 

Velkommen til Idrettslaget Express Fevik Taekwondo!