Hver uke vil det fremover publiseres en ukesoppdatering over hva slags aktiviteter/arrangementer som foregår i regi av Idrettslaget Express Fevik.

Uke 41:

Klubbkveld:

Tirsdag 08. oktober arrangeres det klubbkveld på klubbhuset på Fevik Stadion. Her har du mulighet for å bestille og prøve Expresstøy til en god pris!

Basketball:

Basketball er nå godt i gang med sin aktivitet. De har sine treningstider i Holvikahallen. De neste kampene er første helga i november.

Fotball:

Mandag tok vårt A-lag i mot Vindbjart 2 på RSA BIL Arena i 4. divisjon. Det ble en spennende kamp, der begge lagene kunne gått seirende ut. Heldigvis for oss kjempet A-laget og vant til slutt kampen 2-1. Selv i regnet var det mange som tok turen til Fevik og heiet frem guttene. A-lagets neste kamp er kommende lørdag borte mot Giv-Akt. Vi anbefaler å ta turen innom A-lagets sin Instagram: https://www.instagram.com/expressfotball/ . Her finner dere mange kule bilder og videoer.

Sesongen begynner å nærme seg slutt for våre fotballag, men det er likevel mye kamper som skal spilles. Hver dag denne uka er det kamper på RSA BIL Arena med ulike Express-lag i aksjon. Et høydepunkt er kommende fredag, der B-laget har mulighet til å bli vinnere av 6. divisjon avdeling 4. Det blir et spennende lokaloppgjør mot Imås på PS Anlegg. Kamper starter 20:15.

Friidrett:

Søndag 13. oktober arrangeres det 3000, 5000 og 10 000 m på Fevik Stadion. Dette er det siste løpestevne i år. Alle uansett nivå eller medlemskap kan delta og få en offisielle tid. Møt opp i god tid før kl 12:00, hvor den første starten går (3000 og 5000 meter). Klokken 12:45 går starten på 10 000m.

3.000, 5.000 og 10.000 m står på programmet i årets tredje og sidste løbestævne. Alle uanset niveau eller medlemsskab eller ej kan deltage og få en officiel tid. Det er bare at møde op i god tid før kl. 1200, hvor den første start går (3.000 og 5.000) m. Klokken 1245 går starten på 10.000 m. Påmelding gjøres før start. Ta gjerne med en venn som enten vil løpe, telle runder eller heie. Her kan du lese våres reportasje fra årets første løpestevnesom samlet 26 deltagere og annet løpestevne som samlet 20 deltagere.

Neste arrangement er Fevik halvmaraton lørdag 26. april 2025.

Håndball:

Håndballavdelingen har i høst startet et håndballtilbud for 1. – 3. klasse. Her er det nå 25 ivrige barn som treffes en gang i uka for trening. Det nærmer seg sesongstart for våre håndballag. Kommende helg skal gutter 9, jenter 10, jenter 12 og jenter 13 i aksjon. Det er to kamper i Fevikhallen i helga. Jenter 12 møter Hisøy 2 lørdag 13:30 og Grimstad/Lia 2 på søndagen kl 10:00. Ta turen til Fevikhallen for masse gøy håndball. Vi ønsker lagene masse lykke til.

Express jenter 15 spiller i år regionsserien. De har spilt 1 kamp så langt, hvor de gikk på et knepent tap. Nå er de revansjelysten. Neste kamp for jentene er først i slutten av oktober.

Taekwondo:

Taekwondo er vår nyeste avdeling. De er for fullt i gang med sin aktivitet. Taekwondo har tre grupper: barneparti (3. – 5. klasse), juniorparti (6. – 8. klasse) og voksenparti. Taekwondo trener i dag i Expresshallen.

Turn:

Turn har sine fast treningstider mandager og torsdager og har tilbud for tre grupper: gymlek (1. – 2. klasse), minirekrutt (3. – 5. klasse) og rekrutt (6. klasse og over).