102 løbere parat til start på halvmaraton får de sidste instrukser

Halvmaratondistancen har de tre sidste år oplevet et stor fremgang i antal deltagere. Fra 61 i 2022 via 72 i 2023 til hele 102 i år. Fremgangen kan  have mange årsager, men godt vejr på dagen sammen med rekordmange forhåndstilmeldte kan være en grund. 5 km samlede 18 løbere som er under 62 sidste år, men bedre end de 15 i 2022. De nye 5 km rute fik god respons selvom de indlagte bakker og skovløb reducerede mulighederne for at sætte PR, men se selv resultatlisten for 5 km og halvmaraton 24FevikHalvResultatExp28apriluBarn. Herunder er der nogle billeder fra dagen. En større artikel med masser af billeder kommer på Kondis.no senere. Billeder og deltagerliste fra børneløbet kommer senere.

Grimstad adressetidendes bragdpokaler gik til Kjell Ivar Moen – løbets ældste deltager og Silje Røynstrand – første dame i mål. Begge fra Grimstad løpeklubb, som stillede op med en stor gruppe løbere.

Første mand til vendepunkter her og i mål Aron Haile Tesfamichael (foto: Lasse Thesbjerg Andersen)

Sigurd Sortland snupper lidt drikke efter vending (foto: Lasse Thesbjerg Andersen)

Grimstad løpeblubb på «tur». (foto: Lasse Thesbjerg Andersen)