Da er vi klare for oppstart av Express idrettsfritidsordning!

15 august ønsker vi barn fra 2-5 trinn velkommen til Fevik stadion. Vi gleder oss masse til å ta i mot dere. Dagene vil bli fylt med aktiviteter og barna vil bli introdusert for en rekke idretter. De tre første dagene (15-17 aug) tilbyr vi FERIE-IFO. Disse dagene åpner dørene 08:00 og stenger 16:30. Barna vil bli servert to måltider (kaldt- og varmt måltid) og i tillegg serverer vi frukt. Det blir lagt opp til tre aktivitetsøkter hver dag i løpet av dagene i FERIE-IFO.

Åpningstider FERIE-IFO:

15.08: 08:00 – 16:30

16:08: 08:00 – 16:30

17:08: 08:00 – 16:30

Torsdag 18 august er vi i gang med ordinær IFO.

 

Om dere er usikre på hvor barna skal være neste uke, send dem til Express IFO. Her vil barna bli tatt godt vare på og får muligheten til å aktivisere seg gjennom en rekke idretter. Påmeldingene strømmer på til vår IFO, det gleder oss. Benytt påmeldingsskjema for å melde deg på idrettsfritidsordningen allerede nå. Om du vil være med på IFO allerede mandag 15. august må du være rask for å sikre deg plass: PÅMELDINGSSKJEMA

 

For mer informasjon gå inn på Express sin hjemmeside. HJEMMESIDE

Har dere andre spørsmål eller tilbakemeldinger, ta kontakt med oss.

E:post: eirik@ilexpress.no 

 

Jeg ønsker alle på Fevik en fin dag videre. Nyt solen!

 

mvh Eirik Sannæs
Leder for Express idrettsfritidordning