Heisann alle og fortsatt god ferie.
Fra mandag 7 august tilbyr vi FERIE- IFO. Dørene vil åpne 08:00 og stenges 16:30. FERIE-IFO vil være et tilbud frem til skolestart torsdag 17 august. Her kan dere velge selv hvilke dager dere vil melde på deres barn. Dette kan være en fin mulighet for å prøve ut IFO før skolen begynner 17 august.
Betaling i Ferie-IFO (07 aug – 17 aug)
Fra 7 august og frem til skolestart 17 august, betaler dere 300kr per dag dere melder barnet deres på FERIE-IFO. Dere melder dere på ved å ved å ta kontakt med IFO-ansvarlig Eirik enten på tlf: 95036825 eller mail: eirik@ilexpress.no.
Hvor mange barn må være påmeldt for at dagen skal gjennomføres?
For at en dag på FERIE-IFO skal gjennomføres, må det minimum være 6 barn påmeldt. Dere må melde dere på innen torsdag 3 august.
Når begynner ordinær IFO?
Torsdag 17 august begynner ordinær IFO. Nytt i år er at vi også tilbyr Morgen-IFO. Dørene åpner 07:30 og så går vi med barna i god tid opp til Fevik Skole. Ift. betaling på ordinær IFO i august, løser vi det som i fjor med at det er halvpris på betalingen.
Påmelding til ordinær IFO
Det er også mulig å melde seg på ordinær IFO.
For påmelding til IFO, går dere til dette påmeldingsskjemaet: https://forms.gle/6m9QRLzDFFDsf8UC6
Har dere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.
Vi gleder oss masse til ny start og er spente på å se både kjente og nye fjes.
Nyt ferien videre, så ses vi i august.