IFO er godt i gang og det er utrolig gøy å se barna utføre en rekke idretter og observere mestring når de er i aktivitet. Fra 2. september vil Express også tilby IFO på fredager. Vi håper flere barn fra 2. til 5. trinn ønsker å bli med og prøve ut forskjellige idretter. Allerede neste fredag vil barna bli med bort til Fevik maritime leirskole og få prøve ut flere av deres aktiviteter. Det vil innebære både båt og sjøopplevelser. Dette tror vi vil falle i smak for barna.

Vi har også plass til flere barn de andre dagene på IFO. På onsdager har vi samarbeid med Arendal og Grimstad rideklubb, hvor det fortsatt er ledige plasser. Her vil det være begrenset plass, så det er lurt å melde seg på allerede nå for å unngå å være på venteliste!

På IFO Express får barna mulighet til å prøve ut en rekke idretter. Målet er at barna skal etablere idrettsglede og oppleve mestringsfølelse. Ønsker dere at barna deres skal oppleve dette, meld dere på da vel!

Påmeldingsskjemaet finner dere her: Påmelding

Påmelding kan også gjøres på mail eller telefon

E:post: eirik@ilexpress.no

TLF: 95036825

Ha en fin helg!