Express IFO har inngått et samarbeid med Fevik Maritime Leirskole. På utvalgte fredager vil vi reise til leirskolen og få båt- og sjøopplevelser. Vi har inngått avtale med Gustav fra Fevik Maritime Leirskole som vil være med oss på de aktuelle fredagene. Gustav arbeider både i Express og Fevik Maritime Leirskole. Han har mye sjøerfaring og vil med utstyr fra Fevik Maritime Leirskole gi oss gode sjøopplevelser utover høsten. Dette blir stas for barna!

Per dags dato vil vi være på leirskolen disse fredagene:

  • 09.09
  • 30.09
  • 7.10
  • 14.10
  • 21.10
  • 28.10

Det er også aktuelt med båt- og sjøopplevelser i november. Informasjon om dette kommer senere.

IFO Express har fortsatt ledige plasser både på fredager og de andre dagene i uken. Påmelding finner dere her: PÅMELDING

Vi håper vi ses :-)