Flere lurer kanskje på hva Express IFO er eller hva vi gjør på IFO? Nå gir vi barn mellom 2. til 5. trinn muligheten til å prøve ut IFO for en dag. Tirsdag 4 oktober (i høstferien) vil vi ha en åpen dag på IFO. Da kan barna komme ned til Fevik stadion og erfare hva IFO innebærer, uten kostnader. Foreldre kan også være med og observere hva vi gjør. Åpen dag er for både de som allerede er med på IFO og for de som ikke går fast på IFO. IFO er åpent fra 08:00 til 16:30. Barna blir servert to måltider (kaldt- og varmt måltid). Faller IFO i smak for barna, har dere mulighet til å melde barna på flere dager i høstferien og også faste dager i ordinær IFO. For påmelding til å åpen dag IFO trykk på denne lenken her: PÅMELDING

Frist for påmelding til åpen dag er: 29.09

Dere finner et foreløpig program for FERIE-IFO høstferien her: PROGRAM

Har dere spørsmål eller tilbakemeldinger, ta gjerne kontakt. Vi lytter til dere.

Kontaktinfo:

Eirik Sannæs

Tlf: 95036825

E-post: eirik@ilexpress.no

Jeg håper vi ses :-)

Mvh Eirik Sannæs