Velkommen til FERIE-IFO (vinterferie) for 2 – 5 klasse!

Express IFO holder åpent i vinterferien (20 – 24 februar). Dørene åpner 08:00 og stenger 16:30. I løpet av uken, skal barna bli introdusert for en rekke idrettsaktiviteter og erfare mestringsfølelse og glede av å være i aktivitet. Det vil bli servert to måltider (kaldt- og varmt måltid) og rikelig med frukt hver dag. PÅMELDING

I løpet av uka skal barna gjennom en rekke idrettsaktiviteter som f.eks: fotball, frisbeegolf, dans, badminton og kanonball. I tillegg vil vi dra på tur i skogen, lage bål og kanskje prøve ski om det er rikelig med snø. IL Express er i full gang med å få en kunstgresshall inne i Blom Bakke på Fevik. Blir været dårlig, vil vi gå inn der å få til masse aktivitet. Det vil også være mulighet for å dra i Fevik hallen.

Vi håper å treffe mange ivrige barn som liker å være i aktivitet. Barna vil erfare en uke som inneholder mye latter, glede og spenning. Kanskje barna også opplever helt nye eller ukjente aktiviteter? Dette blir stas.

Velkommen til oss!

For påmelding til FERIE-IFO vinterferien gå inn på denne lenken:

PÅMELDING