IFO tilbys for 1. til 5. trinn. Grimstad kommune har innført at for 1 og 2 klasse vil det legges til rette for gratis kjernetid fra høsten av. Det er også mulig å søke om redusert betaling for dem som har har krav på det. Her kommer det litt praktisk informasjon.

Gratis kjernetid:

Alle som går i 1 og 2 klasse vil få gratis kjernetid hos oss. Dette er samme ordning som SFO-ordningen. 1 klasse har allerede hatt et år med gratis kjernetid. Grimstad kommune forteller at dette også vil gjelde for 2 klasse og vil bli innført fra august. Her kan dere lese mer om gratis kjernetid i Grimstad kommune: Gratis kjernetid for 1 og 2 klasse

Redusert betaling:

Grimstad kommune har redusert foreldrebetaling for husholdninger med lav årsinntekt. Det gjør at du kan søke om redusert betaling hos oss. For søknad og mer informasjon, sjekk her: Redusert betaling

Det er mulighet om å søke om redusert betaling allerede nå for høsten. I søknaden finner dere en funksjon som heter grunnlag for søknad. Her må dere velge da privat fritidsordning. Dere vil da få et skriftlig vedtak som kan fremvise til oss.

Om dere har spørsmål rundt dette, så ikke nøl med å ta kontakt.

 

Påmeldinger har allerede kommet inn fra høsten, og vi håper også dere vil bli med oss. Vi gleder oss masse til et nytt IFO år.

Påmelding kan gjøres her: Påmelding til IFO Express

Vi ses!