Express IFO holder åpent i påskeferien mandag – onsdag (3 – 5 april). Dørene åpner 08:00 og stenger 16:30. I løpet av dagene, skal barna bli introdusert for en rekke idrettsaktiviteter og erfare mestringsfølelse og glede av å være i aktivitet. Det vil bli servert to måltider (kaldt- og varmt måltid) og rikelig med frukt hver dag. PÅMELDING

I løpet av dagene skal barna prøve ut forskjellige idrettsaktiviteter som f.eks: fotball, frisbeegolf, dans, badminton og kanonball. I tillegg vil det være fokus på friluftsliv og aktivisering i naturen. En av dagene ønsker vi å tilby båt- og sjøopplevelser med barna.

Om været blir dårlig, disponerer også IL Express en kunstgresshall som vi kan bruke.

Vi håper å treffe mange ivrige barn som liker å være i aktivitet. Barna vil erfare dager som inneholder mye latter, glede og spenning. Kanskje barna også opplever helt nye eller ukjente aktiviteter? Dette blir stas.

Velkommen til oss!

For påmelding til FERIE-IFO vinterferien gå inn på denne lenken:

PÅMELDING